Winkelmand (leeg)
Menu
Ga naar de website van EWINDOW® en ontdek het aanbod

Toplux

Het huismerk TOPLUX bestaat uit een breed assortiment energiezuinige spaar- en halogeen lampen en een breed scale aan industriële gloeilampen. Een degelijke kwaliteit voor een scherpe rijs. Door de jarenlange contacten met de fabrikanten, jaarlijkse bezoeken aan de fabrieken, betrokkenheid en goede relatie tussen Vezalux en haar leveranciers, komt u met TOPLUX nooit meer voor ongewenste verrassingen te staan.

Een overzicht van het assortiment:

LED
Toplux vult het pakket Civilight LED lampen aan met low-budget alternatieven voor bijvoorbeeld de heldere LED filament lampen, gekleurde kogellampen (feestverlichting), Striplite S14(s) lampen en LED panelen.

SPAARLAMP
Dat een spaarlamp groot is en koud wit licht geeft is al lang achterhaald. Dit beeld is mede door het pakket TOPLUX spaarlampen veranderd. In alle soorten, maten en zachte wit tinten zijn de energie zuinige compact fluorescentie lampen van TOPLUX leverbaar. Korte opwarm tijd en flikker-vrij licht zijn kenmerkend voor de fraaie spaarlampen van TOPLUX.

ECO HALOGEEN
Een nieuwe serie halogeen lampen in een oud jasje. Namelijk in de behuizing van de ouderwetse gloeilampen. Hiermee behoudt u de sfeer en uitstraling van de gloeilamp, maar geniet u van de bijna 30% energie besparende halogeen lampen. Leverbaar in energie klasse C.

Een breed en bekend pakket halogeen lampen in TOPLUX verpakking. Staafhalogeen, burners in hoog- en laagvolt, reflectormodellen met diverse diameters en lampvoetjes en felle envelope modellen voor in de bekende schroeffittingen. Ook in speciale Voltages of met afwijkende afmetingen leverbaar.

GLOEILAMP
De hoge wattages worden weliswaar jaar voor jaar uit het assortiment geschrapt door de EU, maar voor sommige toepassingen blijft deze oude bekende gloeilamp een ideale oplossing. Zolang en voor niet alle toepassingen een alternatief is gevonden in LED of spaarlamp, blijft dit nog altijd de goedkoopste oplossing met het beste licht (Ra100).

TOPLUX lampen voldoen aan de Ecodesign normen die gelden in de EU en zijn natuurlijk RoHS2 en CE gecertificeerd.