Winkelmand (leeg)
Menu

Ewinlight

EWINLIGHT is een innovatief techbedrijf gevestigd in Shenzhen sinds 2016. Hun doel is zonneschijn in ieders leven te brengen. Ewinlight heeft een zeer ervaren R&D-team. Zij onderzoeken de nieuwste LED-, optica- en regelsysteemtechnologie, ontwikkelen betere verlichtingsoplossingen en bieden klanten wereldwijd gekwalificeerde ondersteuning en service.

EWINDOW®
Ons product heet EWINDOW®. Het concept van EWINDOW® is een simulatie van daglicht, net zoals de zon naar binnen schijnt door een raam. De voordelen van ons product zijn belangrijk. Het biedt een dynamische daglicht-achtige omgeving, complementeert daglichttoetreding wanneer daglicht wordt beperkt door architectuur, klimaat of ligging. EWINDOW® vult het algemeen lichteffect aan naar een natuurgetrouw zonlichteffect.

Zonlicht
Daglicht wordt vaak genoemd als betere verlichting, gezonde verlichting. Studies hebben aangetoond dat het grote invloed heeft op onze gezondheid, zowel op fysiologie als op psychologie. Veel mensen moeten leven in een omgeving met niet genoeg daglicht. Kunstmatig daglicht is een doelmatige oplossing om het natuurlijke daglicht aan te vullen.

Website: www.ewindow.nl