Winkelmand (leeg)
Menu

Tungsram|General Electric

In februari kondigde GE Lighting de verkoop aan van zijn activiteiten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Turkije, evenals zijn Global Automotive-activiteiten, aan een entiteit onder zeggenschap van Joerg Bauer, een voormalige GE-topman. De eerste mijlpaal werd gerealiseerd in april 2018, toen de Tungsram-groep de eigendom van Tungsram Operations Kft op zich nam, waaronder de in Hongarije gevestigde activiteiten, werknemers, activa en contracten van GE Lighting. De overgang van alle internationale entiteiten naar Tungsram Group is in november 2018 voltooid. 23 juridische entiteiten in 22 landen zijn toegetreden tot het hoofdkantoor in Hongarije, terwijl het 5.000 aantal medewerkers is uitgebreid met 106 ex-medewerkers van GE Lighting.

Lichtbronnen
LED-technologie heeft de verlichtingswereld voor altijd veranderd en levert grote besparingen op in energie, directe verlichting en een levensduur tot wel 25x langer dan gloeilampen. De lichtbronnen van GE zullen de echte kleur van uw producten in uw winkelruimte weergeven en een gastvrije sfeer creëren voor uw horecagelegenheden en tegelijkertijd energie besparen.

Binnenverlichting
Langere levensduur, eenvoudig onderhoud, 5 jaar garantie: gebruik GE's Value-assortiment binnenverlichtingsproducten en versterk ook de betrouwbaarheid van uw eigen bedrijf! Een geweldige oplossing voor alle ruimtes van kantoor- en hospitalityruimtes.

Buitenverlichting
Schijn het licht waar het nodig is! Bespaar energie, verkort de investeringsperiode en maak uw gemeenschap veiliger door de buitenoplossingen van GE Lighting te gebruiken.

Tungsram / GE

GE LED: Armaturen

GE LED: Lichtbronnen