Winkelmand (leeg)
Menu

Tungsram

Deze enorme lichtfabrikant uit Europa (Budapest) heeft 5.000 medewerkers in dienst en is uitgebreid met 106 ex-medewerkers van GE Lighting, de voormalige Amerikaanse eigenaar van deze fabriek. Tungsram levert een breed scala aan traditionele lichtbronnen, speciaal lampen voor projectie en studio verlichting maar ook een breed spectrum aan led lichtbronnen en indoor en outdoor armaturen.

Traditionele lichtbronnen
Vezalux is al jaren distributeur van traditionele lichtbronnen, zoals Ceramische Metaal-Halogeendamplampen, de bekende CMH-range van GE. Ook de fluorescentie 2D lampen en speciale stage- en studio lampen worden veel geleverd door Vezalux, vanwege onze korte levertijden en scherpe prijzen. Voor speciale toepassingen zijn er ook nog enkele modellen gloei- en halogeenlampen leverbaar en beschikken we over een grote voorraadlijst met oude voorraden die tegen dumpprijzen door ons kunnen worden aangeboden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Binnenverlichting
Langere levensduur, eenvoudig onderhoud, 5 jaar garantie: gebruik GE's Value-assortiment binnenverlichtingsproducten en versterk ook de betrouwbaarheid van uw eigen bedrijf! Een geweldige oplossing voor alle ruimtes van kantoor- tot hospitalityruimte.

Buitenverlichting
Schijn het licht waar het nodig is! Bespaar energie, verkort de investeringsperiode en maak uw gemeenschap veiliger door de buitenoplossingen van GE Lighting te gebruiken.

Traditional Lamps

LED Indoor

Outdoor